+Network نت ورک پلاس دروازه ورود به دورههای تخصصی شبکه است. این دوره از آن جهت مهم است که مباحث زیربنایی شبکه را شامل شده و تقریبا هیچ موسسهای به شما اجازه نمیدهد بدون داشتن این مدرک به سراغ مدارک دیگر بروید. با این حال، همه مردم نمیتوانند از عهده پرداخت هزینههای مربوطه برآیند و مهمتر از آن زمان کافی برای رفتن به کلاسها را ندارند. با توجه به نیاز مبرم جامعه به مباحث زیربنایی، ما تصمیم گرفتیم آموزشهای دوره نتورک پلاس +Network را به شکل رایگان در قالب مطالب سلسلهوار روی سایت قرار دهیم.
نتورک پلاس|network+
هزینههای برگزاری دوره نت ورک پلاس +Network
دانشپژوهان پیش از ورود به دورههای حرفهای شبکه (سیکو، مایکروسافت و…) لازم است پیشنیازهای اولیه مرتبط با مباحث شبکه را فرا گیرند. آموزشگاههای مختلف کشور این دوره را به اشکال مختلفی برگزار میکنند، برخی در یک بازه 60 ساعته، برخی در بازه 36 ساعته، 46 ساعته و…. برگزار میکنند. جدای از آنکه لابراتورهای این آموزشگاهها باید کاملا تجهیز باشد، هزینه این دورهها از قیمت 500 هزار تومان آغاز شده و تا مرز 3 میلیون تومان نیز میرسد. به عقیده من، بیشتر دانشپژوهان به شرطی که یک منبع درستی آموزشی در اختیار داشته باشند، قادر هستند بیشتر مباحث مربوط به این دوره را یاد بگیرند. در نتیجه شما با یادگیری این مباحث میتوانید در وقت و هزینه خود صرفهجویی کرده و به آموزشگاههایی که این مدرک را صادر میکنند اعلام دارید که تنها برای دریافت این مدرک، تمایل دارید در امتحان مربوطه ثبت نام کنید و یا برا گذراندن دورههای تخصصی به آن ها مراجعه کنید.
+Network چه مباحثی را به شما یاد میدهد؟
در مجموع دوره نتورک پلاس +Network سعی میکند شما را با تئوری شبکه، متدولوژیهای ارتباطی، نحوه تبدیل دادهها در شبکه، رسانههای شبکه و سختافزار، پیادهسازی شبکه، اصول TCP/IP، سرویسهای مبتنی بر TCP/IP، زیرساختشبکههای LAN، زیرساخت شبکههای WAN، امنیت شبکه، سیستمعاملهای شبکه، ذخیرهسازی شبکه، بازیابی اطلاعات، شبکه از راه دور، مدیریت شبکه، عیبیابیشبکه، مدیریت ریسک در شبکهها، مجازیسازی و رایانش ابری، شبکههای وایفای آشنا کند. البته چهار مورد آخری که به آنها اشاره شد جزء مباحث جدید این دوره هستند که ممکن است برخی از آموزشگاهها این دورهها را به شما یاد ندهند.
در دوره نتورک پلاس (+Network) چه مطالبی میآموزید؟
در اینجا ضمن پرداختن به مباحث اشاره شده در پاراگراف قبل، به شما اطلاعات مکمل و اضافهتری را خواهیم گفت که هیچیک از آموزشگاه به شما یاد نخواهند داد. (فراموش نکنید آموزشگاهها یک بازه زمانی برای شما تعیین میکنند و بر مبنای آن بازه زمانی تنها مباحث این دوره را آموزش داده و به سراغ مباحث جانبی نخواهند رفت.) بهطور مثال، یکسری از مباحث همچون بلوتوث و فرکانسهای ارتباطی جزء اصول مهم دنیای شبکهها هستند، اما به شکل جدی مورد بررسی قرار نمیگیرند، در نتیجه ما به شما خواهیم گفت در زمان پیادهسازی یک شبکه بیسیم چه زمانی باید از وایفای، چه زمانی باید از بلوتوث، چه زمانی باید از ZigBee و…. استفاده کنید.
پس از یادگیری نتورک پلاس (+Network) و کسب مدرک چه مهارتهایی به دست خواهید آورد؟
از مهمترین مهارتهایی که دارنده مدرک +Network میتواند به آنها اشاره کرد، به موارد زیر میتوان اشاره کرد:
- مدیریت و رفع مشکلات مربوطه به زیرساختهای پایه شبکه
- نصب، راهاندازی و پیکربندی شبکههای سیمی و بیسیم
- شناسایی و تشریح پورتها و پروتکلهای مرسوم شبکه
- شناسایی و رفع مشکلات مرتبط با عملکرد و ارتباطات
- نصب، پیکربندی و تشخیص دستگاههای مختلف شبکه
- توصیف فناوریها و اصول اولیه طراحی شبکهها
- رعایت اصول و استانداردهای مربوط به سیمکشی و بهکارگیری جدیدترین ابزارهای تست شبکه
اگر شغل شما یا کسبوکار شما به نوعی با مباحث شبکه مرتبط است، متخصص حوزه فناوری هستید، واردکننده تجهیزات سختافزاری مرتبط با شبکهها هستید یا هیچگونه دانش فنی در ارتباط با مفاهیم شبکهها ندارید، این سری از مقالهها نقطه شروع خوبی برای شما خواهند بود. آموزشهای فوق هماهنگ با جدیدترین تغییرات به وجود آمده در +CompTIA Network ارائه خواهند شد تا اطلاعات مناسب در ارتباط با شبکهها را به دست آورید.
در سری از آموزشهای نتورک پلاس (+Network) مجله شبکه با مباحث زیر آشنا خواهید شد:
- آشنایی با مدلهای مختلف شبکهسازی (نظیر به نظیر و سرور-کلاینت)، برنامههای کلاینت-سرور
- هفت مدل مرجع OSI
- اشکالزدایی مشکلات شبکه
- آشنایی با زیرساختهای شبکه (مستندات شبکه، دیاگرامهای شبکه، برچسبگذاری و نامگذاریهای استاندارد، اسناد تجاری، مدیریت موجودیها و…)
- مفهوم آدرسدهی در شبکهها (مک آدرسها، آدرسهای آیپی سری 4 و 6، درگاهها و سوکتها، نامهای دامنه و DNS، اشکالزدایی آدرسها، ابزارهای ویژه اشکالزدایی و…)
- پروتکلهای شبکه و مسیریابی (پروتکلهای مرکزی TCP/IP، آشنایی با مسیریابها و نحوه کار آنها، ابزارهای در دسترس برای اشکالزدایی)
- کابلهای شبکه و آشنایی با انواع مختلف کابلها(Cat5,Cat6) ، پهنای باند، کابلهای شبکه، استانداردهای اترنت برای کابلهای زوج به هم تابیده، کابل فیبر نوری، ابزارهای اشکالزدایی
- آشنایی با شبکههای وایفای و ویژگیهای مرتبط با شبکههای بیسیم، مدیریت کانالها، آنتنها، استانداردهای بیسیم برای اینترنت اشیا
- مجازیسازی و محاسبات ابری (مجازیسازی، مجازیسازی توابع شبکه، شبکههای نرمافزار محور، پروتکلهای رمزگذاری، دسترسی از راه دور، پروتلهای دسترسی راه دور نقطه به نقطه، اعمال خطمشیهای دسترسی از راه دور)
- آشنایی با زیرشبکهها و شبکههای محلی مجازی (VLANها)، پیادهسازی زیرشبکهها، انواع مخلف شبکههای محلی مجازی، مشاهده پیکربندیهای اعمال شده روی VLANها
- مدیریت ریسکها در شبکه (ریسک افراد، ریسک فناوریها، ریسک بدافزارها، محافظت از داراییها، امنیت فیزیکی)
- توجه به امنیت در زمان طراحی شبکه (امنیت دستگاههای تحت شبکه، مدیریت سوییچها، بهکارگیری ابزارهای شناسایی نفوذ، احراز هویت)
- عملکرد شبکه و بازیابی (جمعآوری دادههای به دست آمده از دستگاهها، مدیریت ترافیک شبکه، آشنایی با سرویس خدمات، پاسخ و بازیابی، مدیریت ترافیک، پشتیبانگیری از دادهها، مشاهده گزارشهای تولید شده از سوی سیستم و رخدادها)
- آشنایی با شبکههای WAN و فناوریهای به کار گرفته شده در لایه اول و دوم WAN، آشنایی با شبکههای WAN بیسیم (سلولی و ماهوارهای)
و صدها نکته دیگری که به شما کمک میکنند برای تبدیل شدن به یک مهندس شبکه اولین گامها را بردارید.
لطفا نظرات خود در مورد این آموزش و ادامه آن را در بخش دیدگاه در انتهای صفحه اعلام نمایید و نظارت سایر کاربران را نیز ببینید.
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید⇓
منبع:شبکه