اپلیکیشن ویز Waze یکی از بهترین اپلیکیشن های مسیریابی محسوب میشود که کاربران ایرانی زیادی هم دارد.ولی اپلیکیشن های دیگری هستند که میتوانند جایگزین ویز شوند .ما در این مقاله 12 اپلیکیشن مسیریابی جایگزین waze را به شما معرفی می کنیم در این مقاله با ما همراه باشید.
اپلیکیشن مسیریابی جایگزین waze
بهترین اپلیکیشن های مسیریابی جایگزین Waze
۱- اپلیکیشن HERE WeGO
اپلیکیشن مسیریابی جایگزین waze
یکی از اپلیکیشن های مسیریابی که میتواند جایگزین مناسبی برای برنامه ویز باشد اپلیکیشن HERE Wego است. برنامه مذکور یک مسیریاب سطح بالا محسوب میشود. شما با استفاده از این مسیریاب میتوانید جزئیات منطقه مدنظرتان را دانلود کنید و علاوه بر حالت آنلاین میتوانید مسیر خودرا به شکل آفلاین نیز پیدا کنید. این اپلیکیشن دارای ویژگیهای متنوعی است که برای نمونه میتوان به ارائه راهنمای مسیریابی، ارئه لیست مسیر های حمل و نقل عمومی و ارائه لیست بهترین مکانهای نزدیک به شما اشاره کرد.
۲- اپلیکیشن CoPilot GPS
اپلیکیشن مسیریابی جایگزین waze
برنامه CoPilot GPS از بهترین اپلیکیشنهای مسیر یابی محسوب میشود. این اپلیکیشن دارای قابلیتهای مناسبی است که برای نمونه میتوان به گزارش آنی وضعیت ترافیکی مسیرهای مختلف، راهنمای صوتی مسیر، امکان اضافه کردن محل توقف به مسیرهایتان و مسیریابی در حالت آفلاین اشاره کرد.
۳- اپلیکیشن Google Maps (گوگل مپس)
اپلیکیشن مسیریابی Google Maps یکی از مشهورترین اپلیکیشنهای مسیریابی جهان محسوب میشود. برنامه مذکور به شکل پیش فرض در گوشی های اندرویدی نصب است و یک نسخه مخصوص به iOS هم دارد. این برنامه دارای قابلیتهای مختلفی است که برای نمونه میتوان به مسیریابی چند مقصده، گزارش وضعیت ترافیکی جادهها و امکان اضافه کردن مکانهای توقف اشاره کرد.
۴- اپلیکیشن Komoot
اپلیکیشن مسیریابی Komoot شباهت زیادی به برنامه ویز دارد. این اپلیکیشن برای سیستم عامل اندروید و iOS به صورت رایگان در دسترس قرار گرفته است. یکی از نقطه ضعفهای این برنامه عدم نمایش وضعیت ترافیکی جادهها به صورت آنی است.
اپلیکیشن مذکور قابلیتهایی مانند امکان استفاده آفلاین، امکان اضافه کردن مسیرهای چند مقصده و گزارش صوتی مسیر را در خود دارد.
۵- اپلیکیشن inRoute Route Planner
یکی دیگر از اپلیکیشنهای مسیریابی که توان رقابت با اپلیکیشن ویز را دارد برنامه inRoute Route Planner است. برنامه مذکور هم نسخه رایگان دارد و هم نسخه ارتقاء یافته دارد که نیازمند پرداخت هزینه است. دونسخه یاد شده تفاوت زیادی با یکدیگر ندارند، اصلی ترین تفاوت آنها در تعداد توقفهایی است که میتوانید به مسیرهای مورد نظرتان اضافه کنید.
طراحی رابط کاربری این اپلیکیشن پیشرفته است؛ اما امکان استفاده از این برنامه به شکل آفلاین وجود ندارد. بنابراین برای استفاده از این اپلیکیشن لازم است تا به اینترنت متصل شوید. این برنامه مخصوص به سیستم عامل iOS است.
۶- اپلیکیشن MapQuest
اپلیکیشن MapQuest یکی از مناسبترین اپلیکیشنهای مسیریابی است البته تبلیغات درون برنامهای این اپلیکیشن کمی زیاد است و این امر موجب نارضایتی بعضی از افراد میشود. استفاده از اپلیکیشن مذکور این امکان را به شما میدهد تا مسیرهای مورد نظرتان را بر روی نقشه نگاه کنید و مکانهای مورد نظرتان را انتخاب و لیستی از آنها درست کنید تا برای پیدا کردن آنها مجبور به جست و جوی مجدد نشوید. یکی از نقطه ضعفهای این برنامه عدم امکان استفاده در حالت آفلاین است.
۷- اپلیکیشن Karta
رابط کاربری اپلیکیشن مسیریابی Karta بسیار قوی است و طراحی مناسبی دارد. این برنامه دارای قابلیتهای متنوعی است که برای نمونه میتوان به امکان اضافه کردن مقصدها و مکانهای خاص به لیست، مشاهده رستورانها و مکان های مناسب نزدیک به شما و امکان استفاده در حالت آفلاین اشاره کرد. استفاده از این برنامه امکان دانلود مپ و نقشه مکانهای خاص را به شما میدهد.
۸-اپلیکیشن Yandex Maps
اپلیکیشن Yandex Maps یکی از محبوبترین اپلیکیشنهای مسیریابی به حساب میآید. این برنامه توسط یک شرکت روسی طراحی شده است. قابلیتهای اپلیکیشن مذکور شباهت زیادی به برنامه ویز دارد و مسیرهای مدنظرتان را به شکل مناسبی طبقه بندی میکند. این برنامه اطلاعاتی را از مسیرهای مدنظر شما نشان میدهد. شما با استفاده از این برنامه میتوانید با نام خیابان ها، ساختمانهای معروف و… آشنا شوید. در این برنامه امکان دانلود مسیرهای ۱۸۶۳ شهر مختلف در سراسر دنیا وجود دارد و شما با دانلود مسیرهای مذکور میتوانید با آنها آشنا شوید.
این برنامه برای هردو سیستم اندروید و iOS ارائه شده است.
۹- اپلیکیشن OsmAnd Maps
اپلیکیشن OsmAnd Maps یکی از بهترین اپلیکیشنهای مسیریابی محسوب میشود و عملکرد بسیار خوبی دارد. برنامه مذکور برای هردو اپلیکیشن اندروید و iOS ارائه شده است. این برنامه قابلیتهای مختلفی دارد که برای نمونه میتوان به آپدیت مسیرهای پیشنهادی با توجه به مکانی که شما در آن حضور دارید، امکان ارائه هشدار در حین افزایش غیر مجاز سرعت و راهنمای صوتی مسیرهای مختلف اشاره کرد. رابط کاربری اپلیکیشن مذکور کمی ضعیف است.
۱۰- اپلیکیشن lnrix
اپلیکیشن lnrix یکی از پرطرفدارترین اپلیکیشنهای مسیریابی محسوب میشود. رابط کاربری برنامه مذکور در مقایسه با رابط کاربری برنامه ویز کمی ضعیفتر به نظر میرسد و همچنین در مسیریابی هم ضعفهای زیادی دارد. این اپلیکیشن برای هر دو سیستم عامل اندروید و iOS در دسترس قرار دارد. با توجه به نکات مذکور دانلود این برنامه احتیاج به بررسی بیشتری دارد.
۱۱- اپلیکیشن Map.me
اپلیکیشن مسیریابی Map.me یکی از مناسبترین گزینهها برای جایگزینی ویز به شمار میآید. مسیردهی صوتی، امکان استفاده در حالت آفلاین، ذخیره کردن آرشیوی مکانهای مورد علاقه و امکان به اشتراک گذاشتن مسیرهای مورد علاقه از قابلیتهای این برنامه به شمار میروند. هردو سیستم عامل اندروید و iOS میتوانند از این اپلیکیشن به صورت رایگان استفاده کنند.
۱۲- اپلیکیشن ۲GIS
اپلیکیشن مسیریابی ۲IGS یکی از سرسختترین رقیبان اپلیکیشن ویز محسوب میشود. این برنامه دارای قابلیتهای خاصی است که برای نمونه میتوان به نقشه سه بعدی ۱۸۰ شهر در سراسر دنیا و امکان استفاده در سراسر دنیا اشاره کرد. مسیرهایی که در این برنامه ارائه شدهاند به روز و جدید هستند. برنامه مذکور برای هر دو سیستم عامل اندروید و iOS در دسترس قرار دارد.